Alege cheia către un somn cu adevărat odihnitor

Atunci când vine vorba despre odihnă și despre modul în care este influențată de toate elementele cu care alegem să ne înconjurăm în dormitor, trebuie să menționăm și patul. Este principalul factor responsabil de un somn cât mai bun și de aceea este foarte important să acordăm o atenție deosebită selectării acestuia. Fie că îți dorești un pat pentru dormitor, pentru camera de oaspeți sau chiar pentru camera copilului, cu siguranță, criteriile de alegere ar trebui să fie aceleași și nu ai cum să dai greș cu paturi albe pe care le găsești la ExpoMob.

Alege o dimensiune potrivită

Dimensiunea patului trebuie să fie determinată de suprafața camerei și de numărul de persoane care vor dormi aici. Pentru cineva care doarme singur, un pat twin sau un pat pentru o persoană poate fi perfect, însă dacă este vorba despre un cuplu ar trebui să optezi pentru paturi duble. În plus, ar trebui să iei în considerare și înălțimea ta modul în care te miști în timpul somnului pentru a determina care este cea mai bună variantă pentru tine.

Durabilitatea patului este esențială

Un pat bun poate rezista până la 10 ani, așa că este important să iei în considerare durabilitatea cadrului de pat și a saltelei. Orientează-te către materiale de înaltă calitate și către o construcție cât mai rezistentă. Recenziile și durata garanției pot fi, de asemenea, un indiciu bun în ceea ce privește durata de viață a articolelor de mobilă pe care le cumperi.

Acordă atenție cadrului de pat

Cadrul patului are rol în susținerea saltelei, dar poate contribui în mod semnificativ și la estetica dormitorului tău. Există diverse stiluri și materiale, precum ramele din metal, lemn sau ramele tapițate din care poți să selectezi un preferat. Alege o variantă care se potrivește cu decorul dormitorului și care îndeplinește cerințele de durabilitate și utilitate. La ExpoMob poți descoperi o gamă variată de paturi albe, simple sau în nuanțe neutre care să îți îndeplinească toate cerințele din punct de vedere al confortului.

Optează pentru tipul de saltea potrivit

Există mai multe tipuri de saltele, fiecare având propriul set de beneficii. Saltelele din spumă cu memorie se adaptează la forma corpului tău și îți oferă o susținere și un confort excelent, iar cele cu arcuri durabile, rezistente la acarieni și oferă un sprijin bun, fiind utilizate pe scară largă pentru confortul pe care îl oferă. Există oferte care îți permit să achiziționezi salteaua și patul în același timp, în așa fel încât să fii sigur că iei cea mai bună decizie.

Fermitatea saltelei ar trebui să fie dictată de preferințele tale personale și de poziția de dormit favorită. Cei care dorm pe o parte preferă adesea saltele mai moi, în timp ce cei care dorm pe spate și pe burtă vor opta pentru o suprafață mai fermă. Indiferent de varianta spre care te îndrepți, nu uita să selectezi patul și salteaua care îți oferă cel mai bun confort, pentru că doar așa vei putea să te bucuri de un somn odihnitor.

ExpoMob îți pune la dispoziție paturi pentru o persoană sau duble, care să schimbe complet calitatea somnului tău după doar câteva nopți!