Alege calitatea produselor de tamplarie PVC de la Aluroller!

Termopane Veka Softline 70

Cand  trebuie sa renovam sau sa imbunatatim anumite lucruri in casa, nu ne uitam neaparat la bani, iar acest aspect este pozitiv, deoarece un lucru de calitate ne va tine mai multi ani.

Aruloller.ro ofera tamplarie PVC de calitate, la preturi avantajaose. Calitatea produselor din PVC nu garanteaza doar un aspect placut, dar si consiliere de specialitate, feronerie premium completa oferita ca si varianta standard, montaj rapid si profesionist.

Ce avantaje are tamplaria PVC?

Economisirea energiei si utilizarea eficienta a acesteia este decisiva pentru noile cladiri precum si pentru cele renovate. De aceea toate conceptele sistemelor cu tamplarie PVC se bazeaza pe 3 coloane de eficienta energetica:

-reducerea pierderilor de energie;

-utilizarea eficienta a energiei;

-generarea eficienta a energiei.

Fie ca este vorba de avioane, masini, trenuri, fabrici sau chiar vecini, zgomotul nedorit poate strica confortul de acasa. Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC permit solutii individuale de izolare fonica pentru diferite medii.

Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC sunt facute din materiale garantate a rezista la capriciile vremii, nu necesita o manipulare speciala si au o viata lunga. Sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC sunt construite sa reziste impotriva decolorarii, deformarii si contractiilor ca urmare a conditiilor extreme din climatele calde.

Imbunatatiti securitatea de acasa cu sistemele de ferestre si usi cu tamplarie PVC.

Ferestrele nu doar lasa lumina sa intre, ele va pot face, de asemenea, vulnerabili si la intrusi. Sistemele de ferestre cu tamplarie PVC includ o serie de caracteristici pentru a contribui la cresterea securitatii casei dumneavoastra. Acestea includ consolidare de metal, atat in fereastra sau tocul usii si cercevea, ceea ce face extrem de dificil sa fie taiate sau sa fie indoite. Toate ferestrele si usile noastre pot fi prevazute cu un sistem de blocare cu cheie pentru securitate sporita.

Sistemele de ferestre si usi sunt usor de intretinut si curatat, iar vopsirea nu este necesara.

De asemenea:

– are un pret mai mic decat tamplaria din aluminiu;

– PVC-ul este un material rezistent la factorii externi si nu isi schimba aspectul in timp, avand o durata lunga de viata ;

– are un nivel ridicat de izolare fonica si termica;

– este usor de intretinut, PVC-ul poate fi curatat cu usurinta;

– nu permite dezvoltarea mediilor bacteriologice pe suprafata lui, avand calitati antifungice;

– poate fi reciclat, lucru ce ajuta la conservarea mediului inconjurator.

Ferestrele din PVC sunt cele care ofera (impreuna cu ferestrele din lemn) cele mai bune performante de izolare termica. Acestea sunt in medie cu 25% mai izolatoare decat ferestrele din aluminiu de aceeasi dimensiune.  Echipata cu vitraj dublu, tamplaria din PVC este eligibila pentru a mentine atat caldura, cat si racoarea in locuinta, precum si alte avantaje.

Asadar usile si ferestrele din PVC sunt mult mai ieftine decat profilele din aluminiu (30% minim) pentru o izolare termica superioara. Pe de alta parte, alegerea culorii lor este mai limitata.

Contrar credintei populare, PVC-ul este cel mai ecologic material. Necesitand putina energie pentru extrudare (de 2,5 ori mai mica energie decat aluminiul), izolant natural, este complet reciclabil.  In multe locatii, aceste ferestre se pot recicla si acestea vor fi ulterior refolosite, pentruc a tipul de material permite acest lucru.

O fereastra din PVC nu este foarte fragila, spre deosebire de o fereastra din aluminiu acoperita cu pulbere. O zgarietura si o crapatura pot fi usor reparate prin slefuire / tamponare a PVC-ului. Acest polimer numit PVC se remarca prin duritate si rezistenta la factori mecanici si chimici, cantarind putin in acelasi timp. Greutatea redusa il face usor de transportat si de depozitat, oferind astfel un plus relevant in calculele logistice ale producatorilor de tamplarie. In schimb, cand o tamplarie din aluminiu se va deteriora, este necesar sa inlocuiti profilul in cauza.

O fereastra din PVC este foarte usor de intretinut: un burete simplu si apa cu sapun sunt suficiente pentru a o readuce la aspectul initial. Ansamblurile sudate ale unei ferestre din PVC garanteaza etansitatea perfecta. O tamplarie din aluminiu, asamblata mecanic (insurubata sau stratificata) nu ofera neaparat aceleasi garantii.

Ferestrele din PVC, in functie de dublul geam ales, obtin rezultate sunet foarte bune. Performanta lor acustica este in medie cu 1dB mai mare decat tamplaria din aluminiu.

In cele din urma, ferestrele din PVC au inregistrat progrese deosebite in ceea ce priveste sectiunile profilelor. O usa glisanta din PVC are acum profile subtiri ca o usa glisanta. Contributiile solare si luminoase ale unei ferestre glisante din PVC sunt astfel identice cu cele ale unei ferestre din aluminiu.

O fereastra termopan este compusa din:

 

-profilul PVC, adica rama ei, profil produs de companii precum Aluroller.

-sticla, numita si vitraj.

-feronerie, adica balamalele si sistemul de inchidere al ferestrei.

Foarte simplu si la obiecte, aceste ferestre din PVC pot rezista chiar si cateva sute de ani daca sunt intretinute corespunzator.

Daca ramele din PVC sunt foarte raspandite si domina piata, se datoreaza faptului ca lista punctelor forte este lunga, fie in constructii noi, fie in proiecte de renovare. Performantele din punct de vedere al izolatiei termice sunt dovedite. Un criteriu decisiv atunci cand stim ca o izolare slaba a peretilor de sticla poate duce la pierderi de caldura de pana la 15%! Un alt avantaj, acest material este foarte rezistent si nu se deterioreaza foarte putin in timp. Este chiar alegerea ideala pentru o situatie de pe litoral, unde actiunea combinata de sare si umiditate este adesea fatala pentru alte materiale. Culoarea nu se schimba daca tamplaria este expusa la ploaie sau la soare.