Paul Vasile
1 Comment

BREAKING NEWS! Primarul Lungu amenință că va candida pentru un nou mandat!

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

lungu-baisanu-lansareȘedința de Consiliu Local s-a transformat într-un adevărat circ în momentul în care s-a ajuns la punctul diverse de pe ordinea de zi. Au venit și au luat cuvântul mai multe persoane, culminând cu deputatul PNL Ștefan Băișanu, care a încercat să-l convingă pe edilul Lungu despre necesitatea proiectului ”Suceava capitală culturală europeană”. Cum era de așteptat s-a lăsat cu mai multe reprize de jigniri între cei doi ”combatanți”, iar la un moment dat Lungu i-a tras o lovitură sub centură lui Băișanu spunându-i că se va răzgândi cu privire la candidatura sa din 2016. ”Poate mă răzgândesc să candidez din nou să te mai bat odată ca să te înveți minte!”

Scandalul dintre cei doi a continuat și după ce s-a încheiat  ședința, ambii încercând să monopolizeze discuția și să se laude care a făcut mai multe pentru Suceava. Dacă Băișanu l-a apostrofat pe Lungu cu lucrările de mântuială din oraș, edilul în funcție i-a reproșat deputatului că nu a bătut nici un ”cui” pentru municipiu.

Lungu l-a învins pe Băișanu în alegerile pentru Primăria Suceava, de fiecare dată când acesta din urmă s-a înscris în cursă, iar dorința lui Băișanu de a ajunge primar este cunoscută de toată lumea. În 2012, după ce a pierdut alegerile locale, Băișanu a fost susținut pe față de Lungu în campania pentru Parlament, deși edilul era de la PDL, iar Băișanu candida din partea USL. Rămâne de văzut dacă cei doi se vor pupa din nou în fața electoratului și din partea cărui partid va candida fiecare, deoarece din partea liberalilor favorit este deputatul Bălan.

 

foto: dinuzară.com

 

One Response to BREAKING NEWS! Primarul Lungu amenință că va candida pentru un nou mandat!

  1. aquariussnorth 11 august 2015 at 17:08

    Ăsta chiar ar trebui să o facă și să candideze ca să vadă cât de mult îl urăsc sucevenii pe cel care le-a distrus orașul iar în felul ăsta o să-și cunoască valoarea fără sprijinul de la butoane a unui partid !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>