Paul Vasile

Disperare după functie

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

doroftei-si-harsovschiOrgoliul lui Lucia Harsovschi a fost zdrobit pentru a doua în mai puțin de o săptămână. Umilința a fost cu atât  mai mare cu cât  scaunul de viceprimar nu i-a revenit deși majoritatea teoretică  ar fi trebuit sa facă din acest vot doar o formalitate. Putem presupune că dl Harsovschi nu este iubit nici măcar în propriul partid, darămite în cadrul alianței ACL. Disperarea pentru scaunul executiv a ajuns până  la amenințări, telefoane date rudelor consilierilor și culminând cu un avion plătit pentru aducerea de la București a  unui consilier local aflat în Capitală  cu afaceri.
Chiar și așa nu a fost cvorum pentru ca Harsovschi sa redevină viceprimar. Iar pentru că  la mijloc este și orgoliul lui Nelu Bălan,  seara de după ședința  s-a lăsat cu „decapitari” în interiorul organizației municipale  PDL Suceava.
Oare de ce vrea cu atâta ardoare cineva o funcție? Ce beneficii atât de mari aduce aceasta încât sa merite eforturi atât de mari, pentru că  doar din salariu nu se câștigă chiar atât de bine. Să  fie oare și alte lucruri mai necurate la mijloc? Sunt întrebări asupra cărora ar trebui cu toții sa meditam, inclusiv anumite instituții  ale „statului de drept”.
Marea surpriză pentru planurile celor din PDL va veni însă după ce Guvernul va da undă  verde „prostituției politice”, iar consilierii vor putea pleca către  ce partid doresc. Pana atunci și cei din PDL și cei din PNL au fost chemați sa dea socoteala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>