Paul Vasile
No Comments

Joc de glezne in PNL Suceava

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Băișanu surprinde pe toată lumea și joacă pe picior mare. La PNL Suceava a fost zi de bilanț după rezultatul dezastruos de la alegeri. Însă cum era de așteptat, președintele Băișanu vede doar partea plină a paharului și a arătat că a fost rău peste tot și că ”Scufița Roșie” va găsi drumul la ”Bunicuța”, și că ”Lupul cel Rău” e de fapt ”Iepurașul de Paște”. Discursul ținut în fața celorlalți a fost unul previzibil și menit să ascundă faptul că cele 7 procente ale liberalilor echivalează cu o ceapă degerată pentru viitorii cumetri din PDL.

intalnire-PNL

Băișanu a promis că va lupta la negocieri ca și cu PSD-ul și că totul va fi bine. Cu toate acestea nici vorbă de asumarea reală a responsabilității a vreunui dintre cei aflați la conducerea filialei. Doar Băișanu a surprins pe toată lumea când i-a întrebat din scurt pe cei prezenți dacă îi vrea cineva demisia, și cum printre cei de la ședință nu s-a numărat și singurul opozant în persoana lui Marius Ursaciuc, atunci nimeni nu a îndrăznit să spună ce crede.

E drept, acum toți fac pe uitucii și uită discursurile grandioase de acum o lună, însă ca să le reamintim tuturor, iată o monstră. Interesante sunt declaratiile de pe la minutul 3 pana pe la minutul 6.

Ar fi interesant de văzut cât zahăr a trebuit să-i dea Băișanu lui Petrache când a văzut acesta din urmă scorul electoral de la Suceava. Putem bănui că au fost nevoie și de ceva lămâi. Interesant este cum liderii de la București cât și cei locali îi mințeau cu seninătate pe colegii de partid, spunându-le că PDL-ul și PSD-ul e dușmanul, atât timp cât acum se grăbesc în pat cu primii să uite cât de mult le-a plăcut cu ultimii.

Dar să revenim la lucruri mai serioase. Ședința din această seară de la PNL a fost una absolut inutilă, pentru că nu li s-a răspuns liberalilor la nici unul dintre zvonurile care umblă prin târg: pleacă ”capul” din conducere prin demisie, sau fuge la UNPR, sau în cel mai rău caz la PSD. Bineînțeles aceste zvonuri răutăcioase nu sunt adevărate, pentru că așa cum se vede în discursul de acum o lună, aceștia sunt ”răul cel mai mare care a pus mâna pe țară”.

 

PS: Probabil că dacă la întâlnirea electorală de la începutul campaniei, rolul de orator ar fi fost îndeplinit tradițional de către Marius Ursaciuc și nu de către Robert Holman *(angajat TV PLUS Suceava), liberalii s-ar fi mobilizat mai bine, sau mai puțin pentru Mircea Diaconu. Ar putea fi doar o coincidență, dar oare unde era Ursaciuc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>