Paul Vasile

Vasilica Steliana Miron a „stins lumina” la PP-DD şi a îmbraţişat traseismul politic

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

stelina si baisanu jupanuSenatorul PPDD Vasilica Steliana Miron s-a înscris, marţi, în PNL Suceava,  la o săptămână după ce declarase că nu va părăsi partidul şi că va rămâne ultima din organizaţie care „să stingă lumina”. Senatoarea a folosit cu prilejul mai multor ocazii sintagma cu „stinsul luminii”, încercând de fiecare dată când era întrebată ceva să arate cât de credincioasă este partidului lui Dan Diaconesc. Însă în cele din urmă Vasilica Steliana  Miron a adoptat traseismul politic şi a fost primită cu braţele deschise de către liberali, pentru ea fiind pregătit un loc în conducerea filialei sucevene. Preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a anunţat că Vasilica Steliana Miron a semnat, marţi, adeziunea la PNL şi va activa în organizaţia judeţeană suceveană, unde va fi vicepreşedinte.

Vasilica Steliana Miron va deveni astfel singurul reprezentant în Senat din partea PNL Suceava, organizaţia mai având patru deputaţi. Băişanu vede venirea noii colege drept un câştig pentru organizaţie, ea urmând să întărească şi organizaţiei femeilor liberale. Vasilica Steliana Miron a fost vice-lider al grupului PPDD din Senat, iar dacă în urmă cu o săptămână declara că nu va părăsi partidul, în urmă cu două săptămâni a lăsat să se înţeleagă că i s-a propus să preia partidul lui Gigi Becali, PNG.

Tot ce mai rămâne de făcut este ca senatoarea să-şi actualizeze pagina de facebook şi să-i anunţe pe toţi susţinătorii „televiziunii poporului” că i-a părăsit din punct de vedere politic.

 

foto: www.jupânu.ro

One Response to Vasilica Steliana Miron a „stins lumina” la PP-DD şi a îmbraţişat traseismul politic

  1. Pingback: Vasilica Steliana Miron a “stins lumina” la PP-DD şi a îmbraţişat traseismul politic | PP-DD ONLINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>