Paul Vasile

Turismul si taxa pe benzina (opinie)

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page
Milici - Popovici - Hrebenciuc

Milici – Popovici – Hrebenciuc

Discutii si teme politice inutile. Trio-ul Popovici – Hrebenciuc – Milici, de la Partidul Miscarea Populară din Suceava, au ajuns să facă conferinţe de dragul conferinţelor de presă şi îşi atacă foştii colegi de partid, alături de care stăteau până mai ieri împreună. Tema de astăzi de la conferinţa de presă a fost „Alertă! Botoşaniul va fi înaintea Sucevei la turism!” Corneliu Popovici, fostul secretar în ministerul Turismului ne-a spus cum în judeţul vecin se va investi enorm de mult, iar în Suceava nu va mai veni nimeni, deoarece toţi vor fi cu burţile prea pline de la Cucorani.

Dar dacă tot vorbim de regionalizare, nu mai bine ducem şi mănăstirile la Botoşani, ca după o masă copioasă, turiştii să-şi facă siesta la o plimbare prin curtea Voroneţului.

Popovici a mai spus că în timpul guvernării PDL, când era secretar de stat, erau la „mustaţă” să transforme Cacica într-o staţiune balneară, iar Botoşaniu…nu ne-ar mai fi ajuns niciodată! Dar aşa, pentru că „nu ştiu cine are nu ştiu ce cumătru sau văr în zonă”, după cum a insinuat preşedintele PMP Suceava, o să mergem în continuare la film la Botoşani.

Un alt punct pe ordinea de zi a fost campania de strângeri de semnături împotriva taxei de 0,7 eurocenţi per litru de benzină…sau să fi fost 0,07 eurocenţi? Cei doi, Milici şi Hrebenciuc nu s-au decis care dintre variante, însă promit mii de semnături împotriva taxei, semnături care nu au nici o valoare şi nu pot schimba nimic.

În plus Milici a spus că nu este corect ca sucevenii să plătească taxa, atât timp cât nu avem autostrăzi. Păi da cum vine asta, nu e România un stat social? E o doctrină pe care până mai ieri cu toţii o îmbrăţişau, cu toate că unii nu ştiau cu ce se mănâncă.

 

PS: 1) Botoşaniul are printre cele mai bune săli de film din ţară

2)  Botoşaniul are şi închisoare, după cum un alt mare politician observa în campania electorală şi era cuprins de gelozie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>