Florin Paiu

Ambulanţă în misiune de la Siret spre Suceava, implicată într-un accident

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

O ambulanţă care venea de la Siret la Suceava cu un bolnav cu probleme cardiace a fost implicată într-un accident rutier astăzi, la 15.30,  pe E 85, la Româneşti.

Ambulanţa tip C se deplasa spre Spitalul Judeţean Suceava. În afară de şofer în maşină se mai aflau medicul Serviciului de Ambulanţă şi bărbatul cu probleme cardiace. În zona Româneşti, şoferul unui Alfa Romeo,  care venea din sens opus, a derapat, s-a rotit pe carosabil şi a lovit ambulanţa cu partea lateral stânga spate.

 

Din fericire, consecinţele accidentului nu au fost foarte grave. Rănit uşor a fost doar medicul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Pacientul cu probleme cardiace nu a fost rănit în urma impactului, fiind dus mai departe cu o altă maşină spre Spitalul Judeţean.

 

La prima vedere accidentul s-a produs pe un carosabil relativ bun. La o privire mai atentă se putea observa pe carosabil un strat de gheaţă. În astfel de condiţii de trafic, cum sunt acum aproape în tot judeţul, orice depăşire poate duce la producerea de accidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>