Paul Vasile

Nechifor declara razboi celor de la Bucovina TV

Decrease Font Size Increase Font Size Text Size Print This Page

Preşedintele PSD Suceava Cătălin Nechifor a declarat război celor de la Bucovina TV. Social democratul a dat un ultimatum postului de televiziune să renunţe la serviciile lui Dorel Guliciuc şi Ioan Manole, despre care a spus că sunt membri PDL. Nechifor a subliniat că Dorel Guliciuc are şi o funcţie importantă în conducerea organizaţiei judeţene a PDL, lucru incompatibil cu statutul de realizator TV. În plus, în intervalul orar în care acesta prezintă matinalul, Guliciuc se află în timpul orelor de program, fiind angajatul unei instituţii a statului.

Cătălin Nechifor  a mai declarat că Bucovina TV, cu ajutorul celor doi prezentatori ar trebui să se numească PDL-TV. Şeful social democraţilor a ţinut să menţioneze că nu are nimic împotriva angajaţiilor profesionalişti de la acest post de televiziune.

foto: www.facebook.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>